تبلیغات
lifenumberone - روش تهیه کباب بره با لیمو و سیر

روش تهیه کباب بره با لیمو و سیر

دوشنبه 19 مهر 1395 08:15 ب.ظ

 

روش تهیه کباب بره با لیمو و سیر

  • روش تهیه کباب بره با لیمو و سیر

    کباب بره با لیمو و سیر، کبابِ بچه پولدارها در ویلای لواسون!

    fo4140

    کباب بره با لیمو و سیر از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. لیموها در هنگام پخت کاراملی و شیرین می شوند، هنگام خوردن کباب ها آب لیمو ها را روی آن ها بچکانید تا مزه دار شوند.

    مواد لازم برای کباب بره با لیمو و سیر :

    گوشت گوسفندی ۷۰۰ گرم
     لیمو ۲ عدد
     روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
     آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
    سیر ۴ حبه
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    جعفری به میزان لازم

    طرز تهیه کباب بره با لیمو وسیر :
    ۴ عدد سیخ برداشته و در هر کدام ۵ تکه گوشت و ۲ قاچ لیمو به سیخ بکشید. سیخ ها را در ظرفی قرار دهید.

    در کاسه ای کوچک، روغن زیتون، آب لیمو و سیر را با هم ترکیب کنید. ترکیب را روی سیخ ها بریزید و همه جای کباب ها را به مواد آغشته کنید. اجازه دهید تا حداقل برای ۵ دقیقه و یا تا یک شب در یخچال استراحت کنند. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.

    ماهیتابه (ای که سیخ ها در آن جای بگیرند) را روی حرارت بالا گرم کنید. آن را کمی چرب کنید. سیخ ها را در ماهیتابه گذاشته و درب آن را ببندید. سیخ ها را هرازگاهی بچرخانید و کباب ها را برای بین ۲ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید (با توجه به میزان پختگی مد نظرتان). برای پخت می توانید از دستگاه گریل هم استفاده کنید.

    کباب ها را با سس دیپ پنیر فتا و جعفری میل کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ی کباب بره با لیمو وسیر:
    از گوشت راسته بره استفاده کنید. آن را به شکل ۲۰ مکعب مساوی (هر کدام حدود دو ونیم سانتی متر) خرد کنید.

    هر لیمو را ۴ قاچ کنید.
    به روغن زیتون اضافی برای پختن نیاز دارید.

    سیرها را ریز خرد کنید.
    می توانید کباب ها را با سس دیپ پنیر فتا میل کنید.

    بیتوته